Născută în Miercurea Ciuc, a absolvit Liceul de Muzică Nagy István, sub îndrumarea profesorului de vioară Koppándi Jenő. A urmat studiile la Universitatea de Muzică din București, Interpretare Muzicală- vioară, la clasa profesorilor: Dan Claudiu Vornicelu, Csendes László și Florin Croitoru. A urmat programul de masterat din cadrul Academiei de Muzică, Cluj Napoca,avându-l ca și profesor îndrumător pe Dr. Valeriu Maior.

Începând cu anul 2010 este profesoară de vioară la Liceul de Arte Dr. Pallo Imre, iar în anul 2014 înființează orchestra barocă a liceului: Allegra Baroc Orchestra, cu care susține pe plan național numeroase concerte în cadrul diferitelor festivaluri, și evenimente.

Din 2015 conduce orchestra de coarde a Liceului. În 2018 a obținut Diploma de Master în Dirijat Orchestră la UNMB- FCMPM- București, Stilistică Dirijorală, sub îndrumarea Maestrului Dumitru Goia. Participă anual la cursuri de dirijat, vioară, și canto, fiind activă și ca violonistă, și ca dirijor. Elevii ei au obținutnumeroase premii la diferite concursuri, Olimpiade Zonale și pe țară.