Ieronim Gugu

Ieronim Gugu

A inceput studiul pianului la varsta de 6 ani sub indrumarea prof.Marina Dragomirescu.Este absolvent al cursurilor de licenta si master,sectia pian, din cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti la clasa Prof.Univ.Dr Vlad Dimulescu.

Este detinator a numeroase premii nationale si internationale cum ar fi:Premiul I la faza nationala a “Olimpiadei Nationale de Muzica” in anii 2009 si 2010,premiul I la concursul “Piano Craiova”,premiul II la concursul “Mihail Jora”,premiul II la concursul Victor Giuleanu,premiul II la concursul international “Pro-Piano”.

A sustinut recitaluri si concerte cu orchestra in numeroase orase din tara si strainate:Bucuresti,Craiova,Sibiu,Rm.Valcea,Botosani,Barlad,Bruxelles,Shumen,Viena.

A participat la cursuri de maestrie sustinute de profesori de renume international precum:Martin Hughes,Cristian Beldi,Mirabela Dina,Rostislav Yovchev,Daniela Andonova,Dana Borsan,Roberto Russo.

In prezent este profesor de pian in cadrul scolii de muzica “ArioDante” si profesor de pian si acompaniament in cadrul Scolii Gimnaziale de Arte nr.5 din Bucuresti.