Catalina Prichici

Cătălina Prichici

A început studiul pianului la vârsta de 5 ani sub îndrumarea prof. Cristi Barbu, urmând apoi cursurile de pian în cadrul Liceului de Artă “Haricleea Darclee” din Brăila sub îndrumarea profesorilor Emilia Vechiu si Mircea Bogatu.

Profesoara Cătălina Prichici, a absolvit facultatea şi master-ul la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti (promotia 2010) în cadrul secţiei de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie muzicală, sub îndrumarea prof. conf.univ. dr.  Rodica Nicolaescu și prof.univ.dr. Dan Dediu.  

Din 2008 se dedică integral activității pedagogice în București, participând la evenimente muzicale și obținând numeroase premii alături de elevii săi la Concursurile naționale și internaționale de pian. 

În 2016 se mută la Cluj-Napoca. Anul următor înființează Clubul de Muzică MiniMi, unde își continuă activitatea pedagogică în calitate de profesor de pian, dar și manager-general al acestuia.

În doar 2 ani de activitate la Cluj Napoca, reușeste să obțină cu elevii, premii la Concursul de pian ,,Prietenii Muzicii"  Cluj Napoca, Concursul de pian ,,J.S.Bach" Cluj Napoca, Concursul național de interpretare a muzicii românești din Bistrița și Concursul Internațional  de pian "Irina Sațchi" din Râmnicul Vâlcea.

În octombrie 2017 a înființat și Corul MiniMi cu care a participat la spectacole, evenimente organizate de Programul național Cantus Mundi și emisiunea aniversară Radio Cluj 65, realizată de doamna Daniela Mureşan Chișbora.